Successos

Tres detinguts fa 15 dies per assaltar cases, arrestats de nou després de furtar un cotxe a Teulada i en cases de Benissa

Un dels detinguts
Un dels detinguts

Els tres detinguts el passat 30 d’agost per assaltar un taller mecànic del polígon de Teulada i cases de Benissa i el Verger han tornat prompte a les malifetes. Van quedar en llibertat amb càrrecs. Són tres homes de 35, 21 i 19 anys i de nacionalitat búlgara i lituana. Deu dies després de passar a disposició judicial, el 9 de setembre, la Guàrdia Civil els ha tornat a arrestar per robatoris semblants als quals van motivar la primera detenció.

Van tornar a irrompre en un taller del polígon de Teulada. La primera vegada ja van intentar furtar un cotxe, al qual van fer el pont, però no tenia gasolina. Ara sí que van consumar el robatori i es van endur, fent-li de nou el pont, un vehicle. A més, van perpetrar robatoris amb força en cases de Benissa. El “modus operandi” era el mateix. La Guàrdia Civil de Moraira va constatar que aquesta banda de lladres, que es va donar per desarticulada amb la primera detenció, havia tornat a delinquir. Va detindre els tres integrants.

Els arrestats van passar a disposició judicial a Dénia. Sumen noves imputacions per delictes de robatori amb força. Han quedat una altra vegada en llibertat amb càrrecs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?