Successos

Sol·liciten 13 anys a l’amo d’un bar per matar a un home que el va recriminar per tirar un borratxo

El fiscal demana tretze anys de presó per a l’amo d’un bar de Benissa acusat de matar a punyalades un home que el va recriminar per haver tirat un borratxo del local. Un jurat popular s’encarregarà d’enjudiciar aquests fets en l’Audiència Provincial al començament del pròxim mes de febrer.

Segons l’escrit d’acusació del fiscal, els fets van ocórrer a Benissa sobre les 23.30 hores del 24 de juliol de 2004, després del tancament d’un bar de la localitat que estava regentat per dos alemanys. Un veí de la zona va veure com els dos responsables del local treien l’últim client del local en gran estat d’embriaguesa, i el van deixar llençat sobre el sòl de la terrassa. La víctima va començar a recriminar la seua actitud als amos del bar, arribant fins i tot a insultar-los.

La disputa va anar pujant de to, fins al punt que l’home va baixar al carrer per a enfrontar-se amb ell. La discussió va derivar en una baralla en la qual, segons el fiscal, l’acusat apunyalà dues vegades la seua víctima, “una de les quals li va causar un estrip cardíac produït per una ferida en ventricle dret que li va causar la mort posteriorment”. El fiscal demana per a l’acusat una pena de tretze anys de presó per un presumpte delicte d’homicidi, així com una indemnització de 180.000 euros per a la vídua i el fill de la víctima. L’acusat està a la presó provisional des que va ser detingut per aquests fets. Encara que entre ambdós no havia hagut problemes, els familiars de la víctima ja consideraven l’acusat com una persona violenta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?