Successos

L’escultor Salvador Soria serà soterrat hui a la seua volguda Benissa

La Parròquia Puríssima Xiqueta i Sant Pere Apòstol de Benissa acull hui, a les 13.00h, el comiat i funeral de l’artista Salvador Soria, Premi de les Arts Plàstiques de la Generalitat al 2009. A l’acte acudiran familiars i amics com José Díaz Azorín, que acompanyaran l’escultor i enginyer Salvador Soria en els seus últims moments en una terra de la qual no va voler separar-se als seus últims anys, com Benissa. Ciutat que el va declarar fill adoptiu, i terra de la província d’Alacant amb la qual sempre va estar vinculat i lligat amb nombrosos projectes i exposicions.

Se’n va la persona, però ara ens queda el seu llegat. I és que la seua obra es va representar a Espanya i en biennals de Venècia, Sao Paolo, Tòquio o Alexandria.

Algunes de les seues creacions es troben en entitats com el Museu d’Art Contemporani de Madrid, l’IVAM de València, el Museu Salvador Allende de Santiago de Xile i la Fundació Bancaixa, entre d’altres. A més, els seus treballs s’han exposat a Madrid, Londres, Chicago o Nova York. Fins i tot Rockefeller va comprar una de les seues obres després de traslladar-se expressament a l’estudi que l’artista tenia a Madrid.

Nota d’Infobenissa: Des de l’Ajuntament de Benissa ens comuniquen que la capella ardent s’instal·larà a l’Ajuntament des de les 11.00h fins les 13.00h


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?