Comunicat

Comunicat de l’Ajuntament sobre la mort de Salvador Soria

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, en referència a la defunció de Salvador Soria aquesta passada matinada, ha manifestat que “hem perdut una de les figures més rellevants de l’art i de la pintura valenciana del segle XX”.

Roselló ha volgut destacar la gran personalitat de Soria, “era una persona molt afable, senzilla, amb un gran sentit de l’humor i treballadora fins l’últim moment”. També ha volgut recordar que Soria va triar Benissa per a establir la seua residència i per això es va decidir declarar-lo fill adoptiu l’any 2005. A més, els premis de pintura que es convoquen anualment porten el seu nom, recolzant així la trajectòria d’aquests guardons.

Aquest migdia se celebrarà una Junta de portaveus a l’Ajuntament, on, entre altres assumptes, s’acordarà declarar un dia de dol oficial per la mort de Salvador Soria. Segons han comentat els familiars, el sepeli tindrà lloc diumenge que ve a les 11.00h al cementeri de Benissa.

Per altra banda, des de l’Ajuntament comuniquen també que el funeral tindrà lloc el diumenge a les 13.00h a l’Església de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?