Cultura

Demà es lliuren els “premis 25 d’abril” i el “Salvador Sòria”

Aquest dimecres dia 19 d’abril a les 20.30 hores, al saló d’actes del centre cultural, tindrà lloc el lliurament dels XXVI Premis Literaris “25 d’Abril” i del XI Certamen de Pintura “Salvador Soria” Vila de Benissa 2006, a les obres seleccionades recentment. Els premis, convocats per la Regidoria de Cultura, comptaran amb la Presidència d’Honor del catedràtic N’Antoni Prats i Gràcia, que va guanyar el premi de poesia en la primera edició d’aquests premis, fa 26 anys.

Posteriorment es procedirà a la inauguració de l’exposició del Certamen de Pintura “Salvador Soria” a les sales d’exposicions del centre cultural i a la sala de mostres del Casal Jove.

Aquest any 2006 els guardons han recaigut sobre:

Premios Literarios 25 d’Abril:

– Modalitat Assaig: L’obra guanyadora és “Els ràfecs en l’arquitectura tradicional de la Marina Alta (1600-1960). Forma, tècniques constructives, evolució històrica i catalogació” de M. Carme Ronda i Abad i Antoni Banyuls i Pérez, que rebran una dotació de 2.500 euros.

– Modalitat de Poesia: L’obra guanyadora és “Duen llum fins les vesprades tristes” de l’autor Francisco Mezquita Broch, amb una dotació de 2.000 euros.

– Modalitat de Narrativa Curta: L’obra guanyadora és “Port de l’Est” de l’autor Jesús Moncho Pascual, amb una dotació de 2.000 euros.

Certamen de Pintura Salvador Soria:

– Obra guanyadora: “Eclipse”. Autora: SILVIA LERÍN. Premi: 5.000 euros.

– 1r Accèssit: Obra “Museu-la Rampa” de Salvador Ribes Villalba.

– 2n Accèssit: Obra “S/T” d’Inma Liñana.

– 3r Accèssit: Obra “Obras para la felicidad”, d’Antonio Agulló García.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?