Successos

Les destrosses mantindran un mes tancat el tren entre Teulada i la Vila

La Marina Alta està incomunicada per tren i seguirà en la mateixa situació prop d’un mes. Les fortes pluges de les últimes setmanes, que van ocasionar el dia 12 d’octubre les majors inundacions de les últimes dècades en la comarca, han deixat danyada també la comunicació amb Alacant per via estreta. Els danys patits a la línia ferroviària són importants, pel que els treballs es perllongaran durant algunes setmanes abans de pode-se recuperar el servei.

La comunicació per tren es va tallar el mateix dia 12 per les fortes pluges i ja no s’ha restablit. El conseller d’Infraestructures i Transports, Mario Flores, va al·ludir ahir en una visita a Alacant a la necessitat d’escometre inversions immediates per al restabliment de l’única connexió ferroviària que disposa la Marina Alta.

Flores va explicar que un tram del trenet -en concret el comprés entre Teulada i la Vila Joiosa- es troba “molt danyat” , com a conseqüència de la pluja i les inundacions que han soscavat “molts” terraplens al llarg d’aquesta part del traçat que uneix la Marina Alta amb Alacant. Per això, el tren segueix en funcionament entre Alacant i la Vila, però el servei segueix suspés entre aquest municipi i Teulada. Així, el servei Dénia-Teulada se segueix fent amb tren, però per al tram Teulada-la Vila s’han disposat autobusos per a suplir el servei. Un cartell en la taquilla de l’estació de Dénia informava ahir de la situació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?