Successos

La investigació d’un crim permet detindre tres traficants en una nau de Benissa

La investigació que es va iniciar arrel de l’assassinat a tirs en Nueva Andalucia (Marbella) d’un ciutadà britànic pel juliol de 2006 va acabar amb el desmantellament d’una xarxa internacional de traficants de drogues, tres dels integrants de la qual van ser arrestats quan preparaven l’enviament d’uns 2.000 quilos d’haixix en l’interior d’una nau industrial de Benissa. Els altres tres membres de l’organització van ser capturats en una operació desenvolupada a la Costa del Sol. Als presumptes narcotraficants se’ls han intervingut armes, munició, joies i set vehicles d’alta cilindrada.

Segons van informar ahir fonts del Ministeri de l’Interior, des de l’inici de les perquisicions després de l’assassinat de Jerimiah P. a Marbella, els agents del GRECO i de la UDYCO remenaven la hipòtesi d’un possible ajustament de comptes derivat de les relacions de la víctima amb el negoci del narcotràfic. Amb el temps, els agents van identificar en l’entorn del ciutadà assassinat a coneguts traficants britànics que residien a la Costa del Sol.

En seguir la pista a aquests sospitosos, els investigadors van arribar fins a una nau industrial del poble de Benissa, on van muntar un operatiu per a sorprendre els narcotraficants en el moment en què preparaven un enviament d’uns 2.000 quilos d’haixix. Els arrestats en aquesta operació són tres ciutadans britànics i un holandés. Simultàniament es va detindre a la Costa del Sol la resta d’integrants de l’organització, uns altres tres ciutadans britànics. No obstant això, les investigacions continuen per si hi haguera més persones implicades, van afegir aquestes fonts.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?