Successos

La Guàrdia Civil investiga si la mort del matrimoni va estar produïda per infarts

La Guàrdia Civil investiga la possibilitat que el matrimoni britànic trobat ahir mort en l’interior del seu xalet a Benissa morira per causes naturals, concretament a conseqüència de sengles infarts, segons van informar fonts properes a la investigació.

No obstant això, aquestes fonts van assenyalar que serà necessari esperar a conèixer els resultats de l’autòpsia, ja que també es remena la hipòtesi que moriren assassinats a colps, i que aquest fet poguera estar relacionat amb un suposat robatori al seu habitatge, com al principi van informar font municipals.

Segons la nova línia d’investigació, l’home, de 81 anys, podria haver patit un infart o una trombosi que el va fer caure al terra i provocar-se diversos colps.

Així mateix, la dona, en intentar auxiliar-lo, hauria patit un altre infart i, en caure també al terra, podria haver-se trencat el maluc i copejar-se el pit, causa probable de l’hematoma que presentava al pit, van relatar les fonts.

El matrimoni va ser trobat mort en l’interior del seu xalet per agents de la policia local de Benissa, avisats per familiars d’ambdós, després que una veïna els comunicara a aquests que duia una setmana sense veure’ls, a pesar que la porta del jardí de l’habitatge estava oberta i el cotxe no s’havia mogut del lloc.

Segons van explicar fonts del Centre de Coordinació d’Emergències, els familiars van sol·licitar la presència d’un equip del cos de bombers i de la policia local, que van trobar els cadàvers en l’interior de l’habitatge, situat a la urbanització Buenavista de Benissa.

Segons fonts policials, a la seua arribada, els agents van descobrir que la porta del xalet havia estat violentada, els efectes i mobles de l’habitatge es trobaven regirats i tant l’home com la dona presentaven signes d’haver estat copejats, pel que els primers indicis van apuntar al robatori com a mòbil de l’agressió.

El jutge va ordenar l’aixecament dels cadàvers sobre les 18.00 hores i aquests han estat traslladats a l’Institut Anatòmic Forense d’Alacant, on se’ls practicarà l’autòpsia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?