Successos

La Guàrdia Civil deté dos persones per la compravenda d’una bicicleta elèctrica valorada en més d’11.000 euros

La bicicleta furtada

La Guàrdia Civil ha detingut dos persones en el marc d’una investigació relacionada amb el robatori i la posterior venda d’una bicicleta d’alta gamma furtada a Benissa. La bicicleta va ser recuperada i posteriorment retornada al seu propietari.

Les investigacions van començar el passat mes de maig, quan un ciutadà anònim de manera desinteressada, va observar en un grup privat d’una coneguda xarxa social orientat al ciclisme, una oferta sospitosa. Es tractava d’una bicicleta d’alta gamma, valorada en més d’11.000 euros, que s’estava oferint per només 400 euros. El ciutadà va acudir immediatament a les dependències de la Guàrdia Civil de Moraira per a informar sobre aquests fets.

L’Àrea d’Investigació del quarter de Moraira va realitzar ràpidament una sèrie de gestions per a obtindre el telèfon del venedor. En dependències policials, es va comprovar que la bicicleta, ja venuda a un altre ciutadà, s’havia furtat de l’interior d’una casa de Benissa al mes d’abril. Com a resultat, el venedor, un home de 38 anys i amb antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un habitatge.

Posteriorment, els agents van citar a la persona que havia comprat la bicicleta a un preu desproporcionadament inferior al valor de mercat, un home de 29 anys, atés que el venedor necessitava desfer-se d’aquesta ràpidament. Aquesta persona va ser detinguda per un presumpte delicte d’encobriment. Abans de ser posat en llibertat, va lliurar la bicicleta furtada de manera voluntària als agents.

El Jutjat de Guàrdia i Instrucció del Partit Judicial de Dénia va ser informat de les detencions i de la recuperació de la bicicleta.

Després de retornar la bicicleta al seu legítim amo, aquest va agrair als agents l’actuació realitzada i va elogiar el treball que la guàrdia civil sol realitzar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?