Successos

La Guàrdia Civil decomissa 1.500 quilos d’haixix al polígon industrial

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut el 17 de gener de 2007 al diari LA VERDAD:

Agents de la Unitat contra la Delinqüència i el Crim Organitzat (UDYCO) del cos nacional de policia i especialistes antidroga de la Guàrdia Civil van detindre ahir per la vesprada, en una nau del Polígon industrial de La Pedrera de Benissa, quatre homes membres d’una banda, que presumptament es dedicava al tràfic d’haixix, i es van confiscar, almenys, 1.500 quilos d’haixix, segons van apuntar fonts de la investigació. Els fets, segons testimonis, es van produir al voltant de les 16.00, quan els policies van acordonar la nau número 8 del carrer Isaac. Els agents, segons aquestes fonts, van forçar la porta del local i van trobar en el seu interior els suposats traficants amb uns 1.500 quilos d’haixix distribuïts en uns 50 fardells. Immediatament, es van confiscar la droga i van detindre els quatre individus, que ahir mateix van ser conduïts al quarter per a passar els dies vinents a disposició judicial a Dénia.

A principis d’aquesta setmana, es van desplaçar des de Madrid fins a la Marina Alta alguns agents del grup especial (GRECO) amb l’objectiu, segons fonts properes a la investigació, d’entaular contacte amb els empresaris del polígon industrial, col·locar càmeres de seguretat en les naus pròximes i així localitzar i detindre els implicats en el tràfic de drogues.

Alguns treballadors del polígon industrial, que ahir en eixe moment es trobaven treballant com qualsevol altra vesprada, van apuntar que la nau on s’ha confiscat la droga “estava llogada perquè es notava que l’estaven usant com a magatzem. No atenien el públic i mai vam sospitar res estrany”. Aquest és el primer gran comís que decomissen les Forces de Seguretat a la província. Se sospita que la droga anava a ser distribuïda a països d’Europa. Els agents investiguen altres implicats més, que podrien ser detinguts en les hores vinents. L’operació es manté encara oberta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?