Successos

La Guàrdia Civil arresta un home que va llançar un ganivet contra un cambrer

La Guàrdia Civil ha detingut un ciutadà de 39 anys com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi a Benissa. Suposadament, l’arrestat va llançar a la víctima, un cambrer, un ganivet que aquest va poder esquivar per escassos centímetres, segons van confirmar ahir fonts properes al cas.

Els fets es remunten al divendres passat, quan el sospitós presumptament va protagonitzar un altercat en un bar. En cridar-li l’atenció el responsable de l’establiment, el client va llançar l’arma blanca contra el treballador. L’objecte punxent anava directe cap al seu coll, si bé la ràpida reacció del treballador va evitar una desgràcia, segons les fonts consultades.

El perjudicat per l’intent d’agressió va interposar denúncia formal a la caserna de la Guàrdia Civil, després que l’infractor fugira del negoci hosteler. El succés va tindre lloc en la terrassa d’un bar situat al carrer Nou, a plena llum del dia, cap a les onze del matí, segons es desprén de les perquisicions efectuades.

Les gestions empreses pels investigadors de la benemèrita van permetre identificar i capturar amb promptitud el sospitós, qui va ser detingut dilluns passat, segons ha transcendit. V.B.C.F., de nacionalitat espanyola, ha quedat a disposició judicial per un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?