Successos

La família del veí desaparegut fa set dies diu que “li ha passat alguna cosa”

Set dies després de la seua desaparició encara no s’ha descobert el parador de Vicente Ausina, el veí de Benissa que fou vist per última vegada en un bar del poble després d’acabar el seu treball. La recerca se centra ara a La Safor (un policia diu haver vist el seu cotxe a Xeraco), i en les capitals de les tres províncies.

Sense notícies de Vicente Ausina, l’home desaparegut fa set dies quan va acabar de treballar.

El germà de Vicente, Pedro va declarar ahir que “la meua família està desesperada per trobar-lo”.

En declaracions a LAS PROVINCIAS Pedro va dir estar “convençut” que al seu germà “li ha passat alguna cosa”, no és normal que no sapiguem res d’ell. A més, “en cap moment hem tingut cap discussió familiar i estava molt a gust a casa”.

Pel que fa a la hipòtesi que Vicente Ausina haja desaparegut per la seua pròpia voluntat, el germà ha confirmat que “el passaport està ací a casa i no li falta roba”, encara que ha reconegut que “un veí ens ha comentat que el va veure eixir amb una xicoteta borsa de viatge però no sabem res més”.

Esperança

Segons passen les hores i els dies, l’angoixa de la família per trobar a Vicente augmenta i segons el germà, “l’esperança per trobar-lo s’esvaeix”.

La família està desolada, el seu telèfon continua apagat i ara com ara ningú sap on podrà estar aquest jardiner de 38 anys d’edat, alt, de pell bruna i complexió forta.

L’Ajuntament de Benissa ha pres cartes en l’assumpte i el batle Juan Bautista Roselló explica que per ara “els agents estan repartint un retrat robot a tots els retens del País Valencià amb l’objectiu de conjuminar i coordinar esforços per a localitzar-lo”.

De moment, l’única dada nova que s’ha ofert de la investigació l’ha confirmada el batle. “Un policia ha albirat el vehicle Mitsubishi verd propietat del desaparegut a Xeraco”, encara que Roselló matisa que “són dades que no estan prou contrastades pel que es converteix en una pista important però que cal prendre amb prudència”.

A dia d’avui el dispositiu de recerca es concentra a la comarca de La Safor i a les capitals, a més de la província de València, per si Vicente finalment haguera estat en algun aeroport o estació de tren”. El batle de Benissa ha assenyalat que “estan obertes totes les possibilitats i hipòtesis pel que el desenvolupament de les pròximes hores seran crucials per a aconseguir alguna pista del parador de Vicente Ausina”.

Aquest jove benisser és bastant conegut al poble sobretot per la seua implicació i participació en els festejos dels bous al carrer.

L’última vegada que va ser vist, en el conegut Bar Frau de Benissa, acabava de cobrar, pel que tenia damunt una gran quantitat de diners, però a tots els estranya que no haja donat senyals de vida després de set dies absent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?