Successos

Busquen un jove benisser que es troba desaparegut des del dissabte passat

La policia local de Benissa i la guàrdia civil van posar ahir en marxa un dispositiu especial per a la recerca d’un home de Benissa que va desaparèixer el dissabte passat, dia 28 d’octubre. El veí del poble és Vicente Ausina Ausina i té 38 anys d’edat. Quan se’l va veure per última vegada al poble portava 700 euros en efectiu ja que acabava de cobrar pel seu treball, la jardineria -Vicent està especialitzat en l’esporgada de palmeres-, segons van explicar ahir fonts de l’entorn del jove desaparegut.

L’home, de complexió forta, cabell bru i arrissat però molt curt i d’ulls foscos, ha desaparegut així com el seu vehicle. Vicent Ausina està fadrí i no té fills i resideix a ca els seus pares, al número 228 de l’avinguda País Valencià segons aquestes fonts.

El divendres, va comentar el seu germà Pedro, va eixir de treballar com tots els dies. Encara que va tornar per la vesprada a casa per a recollir unes ferramentes que necessitava per a exercir el seu treball a Calp.

Mai va arribar a Calp. La família només sap que un policia local de Llíber, que el coneix, el va veure amb el seu cotxe un Mitsubishi 4×4 color verd model 200 amb la matrícula A-2190-DG, per l’autopista AP-7, a l’altura de Xeraco (la Safor).

Un altre veí, va assegurar ahir mateix al seu germà Pedro, que el dissabte, a les 6.45 del matí, el va veure amb una maleta a les mans. Res més, els familiars i la guàrdia civil han fet batudes per Benissa i pobles propers com Xaló, però ni ho hi cap rastre d’ell ni del cotxe.

La família no s’explica aquesta estranya desaparició ja que és un xic normal, sempre pendent de sa mare a qui telefona per a qualsevol cosa. Des d’aleshores el seu mòbil està apagat o fora de cobertura.

El desaparegut és conegut al poble de Benissa per la seua afició i implicació en l’organització dels tradicionals Bous al carrer. La desaparició del veí ha sigut denunciada a la guàrdia civil de Benissa per part de la família que està a l’espera de notícies del seu parador.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?