Successos

El jurat troba culpable d’homicidi l’amo d’un bar de Benissa

Un jurat va declarar ahir culpable d’homicidi l’amo d’un bar de Benissa que al juliol de 2004 va matar un home després d’una discussió a la porta del seu local. El tribunal popular considerà provada la intencionalitat de l’acusat, que donà al mort tres punyalades, una de les quals era ascendent i profunda.

El jurat entén també provat que la víctima no va tindre possibilitat de defensar-se, que no va oposar resistència al seu agressor i que aquest va utilitzar un mitjà desproporcionat per a resoldre la discussió.

Els fets es remunten al 24 de juliol del 2004 quan, després del tancament del bar, els amos van traure bufat l’últim client i el van deixar a terra. Després de veure aquests fets, la víctima es va dirigir al local per a recriminar la seua actitud als propietaris. Es va originar una baralla i el mort va rebre tres punyalades que van acabar amb la seua vida.

El fiscal reclama una pena de 13 anys de presó per a l’acusat i una indemnització de 240.000 euros per a la família del mort. L’acusació particular sol·licita 15 anys, mentre que la defensa en va demanar deu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?