Successos

Investiguen les causes d’un incendi en una nau de Benissa que va calcinar 11 vehicles

Imatge de l'incendi al polígon industrial de La Pedrera
Imatge de l’incendi al polígon industrial de La Pedrera

Agents de la policia científica i judicial investiguen quin va poder ser l’origen de l’incendi que es va declarar el dilluns per la nit en una nau del polígon industrial de la Pedrera. El foc va arrasar 11 vehicles que es trobaven en les instal·lacions sinistrades, situades al carrer Benz.

L’incendi va començar en la nau del polígon de Benissa passades les 21.30h, quan ja no quedava cap treballador en el seu interior, i va calcinar una desena de cotxes, una moto, nombrosos pneumàtics i material d’oficina.

Els bombers del parc comarcal de Dénia van rebre l’avís a les 22.09h i una dotació de 15 efectius i sis vehicles es van dirigir al lloc de l’incendi per a sufocar les flames. A més, van comptar amb el suport d’una desena de bombers i quatre vehicles procedents dels parcs de Sant Vicent i Benidorm.

Durant tota la nit els efectius van estar treballant a la nau industrial, segons va comentar ahir el cap del parc comarcal de Dénia, José Melenchón. Primer van sufocar les flames i després van refrescar la superfície afectada per a assegurar-se que estava totalment extingit. De fet, els últims vehicles van tornar a la base ahir, poc després de les deu del matí.

L’edifici afectat alberga l’empresa Total Car Care i al seu interior es trobaven nombrosos cotxes, part d’ells d’alta gamma. Les flames es van concentrar en la primera planta de la nau, on es trobava el taller i les oficines. També van afectar una planta superior, on hi havia pneumàtics, va apuntar el cap de bombers. Afortunadament el foc no va arribar a la zona baixa, la qual cosa va evitar que prop de 25 vehicles més es cremaren.

Estructura danyada

De moment es desconeix la causa de l’incendi a la nau del polígon industrial de Benissa, que ha danyat part de l’estructura de l’edifici.

És la segona vegada en poc més de dos mesos que les flames afecten el polígon de la Pedrera. A finals de maig, el foc va arrasar una part important de la nau de l’empresa Suministros Hosteleros Benissa.

En aquesta ocasió van ser les brigades d’emergència les que van detectar el fum, van donar l’avís i van tractar de sufocar inicialment l’incendi fins l’arribada dels bombers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?