Successos

Uns vàndals provoquen un incendi que arrasa el dipòsit de vehicles

Els veïns de les proximitats de la Costera del Povil de Benissa es van emportar un bon esglai dissabte passat a la nit. Entre les 22.00 i les 23.00 uns vàndals van accedir al dipòsit municipal de vehicles situat al costat de la futura piscina coberta. Una vegada en l’interior de la instal·lació, que no compta amb vigilància, els individus van calar foc a un dels cotxes que hi havia guardats i que segons fonts municipals era utilitzat fins fa poc per la policia local. Les flames van traspassar als vehicles contigus i es va provocar un gran incendi.

Van ser cinc els vehicles que van quedar cremats per les flames mentre que un altre més va patir danys importants. Com a conseqüència de l’incendi va ser necessària l’actuació dels efectius del parc comarcal de bombers que finalment van aconseguir controlar el foc. Amb tot, els sis cotxes que es van veure afectats han quedat completament inservibles i llests per al desballestament.

El dipòsit municipal de vehicles és una instal·lació en què més d’una vegada s’ha demanat que l’ajuntament col·loque vigilants. Fa uns mesos es van produir uns fets en els quals utilitaris que hi havien estat retirats per la grua i duts fins al dipòsit van ser objecte de robatoris. Aquell fet va generar indignació entre els propietaris dels vehicles.

Ara manca per saber si alguns dels amos dels cotxes cremats el dissabte reclamarà a l’ajuntament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?