Successos

Dos detinguts a Benissa per la mort d’un home tirotejat

La policia a l'entrada de la casa on s'han produït els fets
La policia a l’entrada de la casa on s’han produït els fets

Agents de la Policia Nacional han detingut dues persones a Benissa, un home i una dona de nacionalitat espanyola i alemanya, presumptament implicats en l’homicidi d’un home de 44 anys d’edat que en el dia d’ahir havia ingressat a l’Hospital de Dénia amb diverses ferides de bala produïdes per arma de foc i que finalment va morir ahir per la nit.

Agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia van començar una investigació conjunta amb policies del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant i que ha aconseguit identificar el presumpte autor dels trets.

Ahir per la nit es va establir un ampli dispositiu policial que va comptar amb la participació del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES), donada la perillositat de l’investigat i la dificultat de la intervenció ja que l’autor podria disposar d’escopetes de gran calibre i l’arma de foc amb la qual presumptament hauria produït els trets, aconseguint la seua localització i la seua detenció, així com la d’una persona que presumptament l’estava encobrint.

Després de l’arrest s’està realitzant un registre al domicili del detingut a la recerca d’indicis relacionats amb els fets investigats i amb la finalitat d’esclarir el motiu del succeït.

La investigació segueix oberta en aquests moments i els detinguts de 48 i 35 anys d’edat seran posats a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Dénia una vegada finalitzades les diligències policials.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?