Successos

Detecten un cas de meningitis no contagiosa

Un xiquet de Benissa de tot just un any i mig es troba ingressat des de fa dues setmanes, en un centre hospitalari d’Alacant, afligit per una meningitis no contagiosa.

Fonts de la Conselleria de Sanitat van confirmar que el xiquet ha patit un cas de meningitis encara que, van matisar que el tipus de meningitis que pateix l’afectat no és contagiosa pel que no és necessari, segons la Generalitat, iniciar cap tipus de protocol de prevenció.

El xiquet acudeix a la guarderia de La Puríssima de Benissa, els responsables de la qual van comentar que el dimecres per la vesprada es va fer una reunió informativa amb els pares dels xiquets que assisteixen a aquest centre amb l’objectiu de transmetre’ls un missatge de tranquil·litat car el tipus de meningitis que pateix l’afectat no és contagiosa. De fet, una de les encarregades del centre, va destacar que “estem en contínua comunicació amb els pares del xiquet i amb els pediatres i metges especialitzats que l’estan tractant per a saber que tipus de mesures hem de prendre”.

A més, va afegir, que “tant les autoritats sanitàries autonòmiques com locals estan al corrent de tot per si en algun moment calguera realitzar alguna intervenció d’urgència”, un fet que no ha ocorregut fins ara.

De fet, des de fa dues setmanes que està ingressat el xiquet no s’ha registrat cap cas més de meningitis a Benissa.

Des de la Conselleria de Sanitat van reiterar que, en aquest cas, que és aïllat, no és necessari iniciar cap tractament de prevenció ja que es tracta d’una malaltia sense un origen víric.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?