Societat

Mor Maria Ivars Ivars, dona de l’exalcalde de Benidorm Pedro Zaragoza

Maria Ivars i Pedro Zaragoza
Maria Ivars i Pedro Zaragoza

Maria Ivars Ivars, dona de l’exalcalde de Benidorm Pedro Zaragoza Orts, ha mort aquest matí a conseqüència d’una aturada cardíaca. Donya María, com la coneixia tothom a la localitat, tenia 96 anys d’edat i en el moment de la seua defunció es trobava a la casa familiar, La Cambreta del Xano, situada al cor de l’Horta de Benidorm.

Casada amb l’alcalde que “va inventar” el Benidorm modern des de setembre de 1952, Maria Ivars va abandonar la seua Benissa natal per a fixar la seua residència a la ciutat turística, on va aconseguir obtindre l’afecte de tot aquell que la va conèixer per la seua simpatia, discreció i generositat.

Aquestes van ser algunes de les seues qualitats, però no les úniques. Perquè Donya María no només va saber estar al costat d’un dels homes que va transformar la història de Benidorm i ser partícip de tot ells, sinó també sobreposar-se a la seua pèrdua, l’1 d’abril de 2008.

Amb Pedro Zaragoza va tindre quatre fills i vuit néts, als quals la seua mort, malgrat esperada per la seva ja avançada edat, deixa desolats.

Està previst que les seues restes mortals siguen traslladades al Tanatori de la Marina Baixa, on aquesta vesprada quedarà instal·lada la capella ardent en la sala número 4. Demà, dimecres, s’oficiarà el funeral pel seu etern descans a l’església porroquial de Sant Jaume i Santa Anna a les 16.00h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?