General

Maria Zaragoza Chiarri conta el seu viatge per Japó amb el Rotary Club Benissa-Teulada

Maria Zaragoza vestida de geisha
Maria Zaragoza vestida de geisha

El Rotary Club informa que ha arribat un segon missatge de Marira Zaragoza des de Japó on ella, com ja vam informar al començament d’octubre, es troba en el marc del Programa d’Intercanvi Juvenil de Rotary, afavorit pel Rotary Club de Benissa-Teulada.

Informa Maria que el mes passat, els estudiants d’intercanvi del seu col·legi, juntament amb dos professors, van anar a quatre ciutats durant cinc dies. A Hiroshima van visitar l’edifici on va caure la bomba atòmica de la Segona Guerra Mundial, el parc i el Museu de la Pau, en commemoració a aquest dia. Van visitar Miyajima, on es troba el monument anomenat Torii, “aquesta mena d’arcada roja enmig de la mar”. A la vesprada d’eixe mateix dia el grup se’n va anar a Kyoto amb el famós tren anomenat ‘Shinkansen’, que és com una espècie d’AVE segons escriu María i ens relata una experiència única: “En arribar, vam anar al barri de Gion, on viuen les poques geishes que queden al Japó. Vam fer una transformació, ja que ens van pentinar i ens van maquillar tal com ho fan elles. Ens van deixar triar els quimonos, ens van fer una sessió de fotos a cadascú (veure foto), i ens van portar a pegar un volta pel barri, que és preciós. Puc dir que va ser una de les millors experiències de la meua vida, i em sent molt afortunada ja que no tothom té l’oportunitat de fer el que vaig fer jo”.

Va concloure el viatge amb la visita a Nara, “un poble ple de cérvols per tots els costats i on el grup va visitar un temple on es troba el Buda més gran de Japó”. Maria conclou el seu relat expressant que es queda per sempre amb el fantàstic record d’aquest viatge amb gent meravellosa, esperant “poder tornar algun dia amb els meus amics o la meua família tal vegada, per ensenyar-los com està sent la meua vida ací i com de bonic és.”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?