General

Benissa va acollir la presentació del llibre “El visionario que inventó Benidorm”

Presentació del llibre sobre Pedro Zaragoza a Benissa
Presentació del llibre sobre Pedro Zaragoza a Benissa

Divendres passat, el Centre d’Art Taller d’Ivars de Benissa va acollir la presentació del llibre “El visionario que inventó Benidorm”, del periodista i escriptor Pedro Nuño de la Rosa. Un acte al qual va assistir la família de l’exbatle, Pedro Zaragoza, que va estar acompanyada pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora de Cultura, Pepa Martí, i també per l’escriptor local, Bernat Capó.

Pepa Martí va presentar l’acte i va agrair a la família i a l’autor la decisió de realitzar la presentació d’aquesta obra al municipi de Benissa. Per la seua banda, Bernat Capó va comentar les anècdotes del festeig de Pedro Zaragoza amb la seua xicona de Benissa, per aquell temps, donant un toc d’humor a l’acte.

Pedro Nuño de la Rosa, autor del llibre, es va dirigir al públic assistent per a explicar-los com va escriure l’obra, recordant la figura del que va ser el “visionari que va inventar Benidorm”. Una obra rigorosa i fruit de moltes hores de treball.

Quico Zaragoza, fill de l’exbatle, va permetre al públic conèixer anècdotes de l’àmbit familiar, ressaltant els valors que li va inculcar son pare, sobretot l’honestedat. Per tancar l’acte, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va lloar la figura de Pedro Zaragoza i va destacar el seu caràcter proper.

El llibre de Pedro Nuño de la Rosa és una biografia del batle que va transformar un poble de 3.000 habitants en la principal destinació turística del mediterrani.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?