Societat

La benissera Teresa Escrivà compleix 101 anys

Benissa acull el IX Concurs Nacional de Doma Clàssica el proper 13 i 14 de maig. Es tracta d’una prova puntuable per al Campionat d’Espanya en què competiran més de 70 genets, gairebé tots ells de la nostra comarca. Segons ha comentat Vicente Bolufer, president del Club Hípic Benissa, també vénen participants de Madrid, Catalunya, Aragó o Castella-la Manxa.

Des de fa alguns anys el Club Hípic de Benissa acull aquest concurs però és la primera vegada que puja a la categoria A, que n’és la màxima en aquesta competició.

Antonio Martínez, president de la Federació Valenciana d’Hípica, que ha assistit a la presentació davant els mitjans, ha destacat que aquest concurs és molt conegut i respectat en el món de la Hípica. També ha incidit en la importància de poder diputar una competició de categoria A en aquest municipi.

Teresa Escrivà Ferrer va complir 101 anys el dia 3 de maig en companyia dels fills,
néts i besnéts. Segons comenta el seu fill,
Teresa es troba perfectament, encara fa punt de ganxo i no pren cap medicament. A Benissa, viuen unes altres tres persones que tenen més de 100 anys, dues de nacionalitat alemanya i una de nacionalitat anglesa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?