Societat

Concert solidari a Benissa per ajudar a Joel

El xiquet Joel Ortega amb els seus pares
Joel Ortega amb els seus pares

Tots volen ajudar a Joel Ortega Serra. Primer va ser l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa i, seguint els seus passos, ara són els membres del Rotary Club Benissa-Teulada. Amb la col·laboració de les mestresses de casa d’aquesta localitat, el Rotary va a seguir recaptant donatius per ajudar a aquest xiquet de 6 anys, que pateix greus danys cerebrals després de patir un atac de meningitis quan tenia 18 mesos.

Per a augmentar els 2.700 euros recaptats per l’escola, ara s’organitza un concert al Taller d’Ivars, el dissabte 25 de juny a les 20.00h, a càrrec de l’orquestra de joves de la província d’Alacant. Les entrades estan a la venda al preu de 10 euros i es poden trobar en diferents comerços de Benissa i Teulada i a la mateixa seu de les mestresses de casa.

Des del Rotary recorden que el seu objectiu és recolzar la prestació de serveis humanitaris a la comunitat i, per això, han pensant ajudar a aquest xiquet i la seua família.

Uns pares que lluiten diàriament pel benestar del seu xiquet i que deixaran un any sa casa i el seu treball per traslladar-se a Santiago de Compostel·la. Allí Joel es posarà en mans del doctor Jesús Devesa, creador del projecte Foltra, basat en l’aplicació d’hormones de creixement, per a accelerar el procés de recuperació. Una teràpia que esperen ansiosos els familiars de Joel que han vist com molts pacients de Devesa han recuperat fins al 95% de la seua capacitat física i intel·lectual.

A més d’aquest concert, el Rotary Benissa-Teulada ha posat un compte bancari, número: 2090 0046 94 0200130264, on es poden fer els donatius i així col·laborar en aquesta bona causa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?