Política

Reiniciem Benissa presenta el seu vídeo de campanya

Imatge del vídeo de Reiniciem Benissa
Imatge del vídeo de Reiniciem Benissa

El moviment ciutadà Reiniciem Benissa va presentar ahir el seu esperat vídeo de campanya.

Aquest vídeo ha sigut una producció que ha comportat alguns dies de rodatge en diferents parts del nostre municipi, i que ha estat realitzat per prestigiosos professionals del sector audiovisual valencià.

El vídeo es titula “Vota amb il·lusió. Vota Reiniciem Benissa”.

En un audiovisual, carregat d’imatges de Benissa, i de forts simbolismes, podem veure alguns dels integrants de la llista realitzant els seus treballs diaris.

La veu en off, carregada d’un missatge transformador, comunica abans de res, que les persones que integren la llista de Reiniciem Benissa són persones normals, treballadores, que han decidit fer un pas al capdavant i deixar de ser anònimes per dur a terme un projecte amb una única destinació, fer del poble de tots i totes un lloc millor.

El vídeo, ha estat recentment pujat a les xarxes socials de Reiniciem Benissa, i ha acumulat més de 1000 reproduccions a facebook en només una hora.

D’aquesta manera, Reiniciem Benissa vol tancar la campanya amb un missatge poderós i transformador de cara a aconseguir guanyar l’Ajuntament de Benissa per posar-lo al servei de la ciutadania.

El vídeo es pot veure a continuació i disposa de subtítols en Castellà i Anglés.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3j4KCBlpBg0[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?