Política

C’s Benissa es presenta amb un vídeo

Imatge del vídeo de C's Benissa
Imatge del vídeo de C’s Benissa

La llista de Ciudadanos Benissa està formada per un total de 17 candidats encapçalats per Isidoro Mollà. La candidatura es presenta amb un vídeo en què apareix un bon nombre dels membres de la llista junt amb afiliats i simpatitzants. Tots ells ciutadans que aposten per un canvi per Benissa i veuen en la figura d’Isidoro Mollà l’única alternativa vàlida i viable front a l’actual govern municipal.

Isidoro Mollà, junt amb José David Ivars i Concha Ivars, compten amb experiència dins de la política (van ser alcalde i regidors). Actualment tots ells són ciutadans amb professions que res tenen a veure amb la política professional. Isidoro Mollà és veterinari, Silvia Ivars (número 2) arquitecte, José David Ivars (3 ) pintor, María José Clemente (4) professora de Música, Concha Ivars (5) assessora fiscal i Gema Martínez (6) infermera.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N4I2S-dVHgs[/youtube]

La candidatura de Ciudadanos es presenta amb una clara voluntat de servei públic des de l’honestedat i la transparència, amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia i protagonitzar el canvi que Benissa necessita front a l’actual govern de polítics que han fet de l’Ajuntament la seua professió.

1. ISIDOR MOLLÀ CARRIÓ
2. SILVIA IVARS IBÁÑEZ
3. JOSÉ DAVID IVARS PELLICER
4. MARÍA JOSÉ CLEMENTE BOVER
5. CONCEPCIÓN IVARS REUS
6. GEMA MARTINEZ DURÁ
7. ANDRÉS AMORÓS IVARS
8. NOEL LÓPEZ CASTELLS
9. CLARA BERTOMEU IVARS
10. ROSARIO CASTELLS DURÁ
11. BEATRIZ SÁNCHEZ MOLLÀ
12. BARBARA LUTZ KOCK
13. FRANCISCO CARDONA ORTOLÁ
14. SEBASTIÁN FERNÁNDEZ CABRERA
15. JOSÉ SISCAR CAMBRILS
16. MARÍA ISABEL REYERO FERNÁNDEZ
17. CEDRIC SIERRAS DEGNERO


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?