Política

Rafa Garcia s’imposa a Benissa a les primàries del PSPV

Ximo Puig i Rafa Garcia
Ximo Puig i Rafa Garcia

Ximo Puig es va imposar ahir diumenge a les primàries per a triar el nou secretari general del PSPV, amb un total de 7.447 vots (56,7%). Rafa Garcia, batle de Burjassot, i candidat promogut per Pedro Sánchez, es va quedar amb 5.557 vots (42,3%).

No obstant això, els resultats per municipis van ser molt diversos. Així, en el cas de Benissa, el candidat que va traure més vots va ser Rafa Garcia, amb 13 vots, front els 8 vots de Ximo Puig, registrant-se una participació del 72,5% dels militants a Benissa. Rafa Garcia es va imposar també a Calp (33 a 17), Teulada (12 a 3) i El Verger (24 a 19).

Per altra banda, Ximo Puig va vèncer en poblacions com Dénia (77 a 58), Xàbia (44 a 5) i Pego (22 a 6). El resultat a la comarca de la Marina Alta va ser de 208 vots per a Ximo Puig i 167 vots per a Rafa Garcia.

Des de l’Agrupació Socialista de Benissa interpreten el resultat com un recolzament a la tasca del secretari general i president de la Generalitat amb un missatge que indica que la militància vol renovar el partit i donar-li veu a les bases.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?