General

Rafa Climent, batle de Muro i candidat a les primàries de Compromís a Alacant, oferirà una xerrada esta vesprada a Benissa

Cartell de la xerrada de Rafa Climent
Cartell de la xerrada de Rafa Climent

Rafa Climent, després d’aconseguir els avals necessaris per a les primàries de Compromís com a candidat a cap de llista per la circumscripció d’Alacant, continua la seua tasca de xerrades per tot el territori valencià.

Hui divendres, a partir de les 19.00h, estarà a Benissa a la nova seu de Compromís (carrer Sant Nicolau, 18) per a parlar i conversar sobre la gestió local i l’Economia del Bé Comú.

En aquestes xerrades Rafa Climent, batle de Muro, mostra la forma que han tingut de treballar durant els quasi setze anys que porta Compromís i el propi Climent al cap de la gestió del poble murer. Segons Rafa “no som paradigma de res, gestionar amb el Bé Comú és la nostra forma natural de fer les coses. Treballem amb les persones i per a les persones i som simplement un instrument a l’abast d’elles. No sabem fer-ho d’altra forma” També ressalta Climent que “aquestes formes de treballar són les que des de Compromís volem exportar a la Generalitat amb el canvi polític valencià que segur hi haurà al maig i que entre tots i totes podrem fer realitat. Perquè tots i totes hem de ser actors i actrius del canvi que ens espera per al nostre País Valencià”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?