Política

Les primàries de Compromís també tenen cita a Benissa

Jaume Berenguer,   nou secretari local del Bloc
Jaume Berenguer, secretari local del Bloc

El passat diumenge va acabar el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 25 de maig, el cens estarà format finalment per 11.577 valencianes i valencians. A Benissa seran 31 les persones que podran votar en dites primàries, entre militants, simpatitzants i benissers que han manifestat la seua voluntat de participar.

En tot el País Valencià el cens està dividit entre els 4.354 militants de la coalició, les 2.754 persones que s’havien donat d’alta com a simpatitzants de la mateixa abans d’iniciar-se el procés de primàries, i els 958 simpatitzants i els 3.511 ciutadans que s’han registrat per a participar en les primàries des que s’obrí el cens el passat 19 de febrer.

El procés de votació es podrà realitzar per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 al 20, o presencialment el dia 21, en les meses electorals que s’establiran per tot el territori valencià. A Benissa l’urna per poder exercir el dret a vot estarà situada en l’arxiu municipal del carrer La Puríssima de 18h a 21h, on, d’igual manera que per correu postal o via electrònica, es podrà triar entre els cinc candidats a cap de llista, Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez, i els dèsset candidats per a la resta de la llista.

El secretari local de Compromís a Benissa, Jaume Berenguer, vol aprofitar per a convidar a eixes 31 persones a participar de les primàries de Compromís, si es que desitgen fer-ho de manera presencial el pròxim divendres 21 o a fer-ho via electrònica o postal en els terminis previstos. A més, vol convidar als benissers i benisseres que vulguen aprofitar la jornada per interessar-se en el funcionament i la vida política de la coalició Compromís, tant a Benissa com en tot el país, a passar-se per l’arxiu municipal i poder parlar i debatre amb la resta de persones que formen Compromís a Benissa per si és del seu interès afegir-se al projecte polític de la coalició valencianista i enfortir entre tots la formació política, que com ja es sabut, es mou entre els eixos del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme al País Valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?