Política

Paco Montagut va a la llista autonòmica per Alacant del partit CDL

Logo del partit Centro Democrático Liberal
Logo del partit Centro Democrático Liberal

L’exconsellera i expresidenta del PP de Benidorm, Gema Amor, té un curiós company de viatge, el trànsfuga del PSPV que li va donar la batlia de Dénia a la popular Ana Kringe. Mentre que Amor, després de la seua eixida del PP, lidera la candidatura de Centre Democràtic Liberal (CDL) a Benidorm, el trànsfuga socialista Juan Collado va de número 14 en aquest mateix partit, però en la llista a les Corts presentada en la circumscripció d’Alacant. Aquest regidor, en el grup de no adscrits des que deixara el PSPV per a recolzar poc després la moció de censura que va desbancar la socialista Paqui Viciano i li va donar la batlia a Kringe, no forma part de cap de les candidatures de Dénia. Ni tan sols s’ha integrat al SID (Socialistes Independents de Dénia), que es presenta en coalició amb Els Verds, on sí que estan els seus afins.

En la llista autonòmica per Alacant del CDL també apareixen altres polítics de la Marina Alta, com el portaveu del PSD de Benissa, Paco Montagut.

CDL es presenta a Calp

A Calp, on l’exbatle Javier Morató es va anticipar a Amor i també va deixar el PP per a crear una nova formació (Alternativa Popular), el Centre Democràtic Liberal també té presència. La candidatura del CDS finalment concorrerà a les eleccions sota les sigles del CDL. Així ho va anunciar ahir el seu portaveu, José Luis Luri, que fa anys va ser president del PP calpí. La candidata a la batlia és Carmen Rodríguez.

Així doncs, entre escissions del PP i estranyes adhesions com la del trànsfuga socialista Juan Collado, el Centre Democràtic Liberal comença a sonar a la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?