Política

El PSPV es nega a demanar disculpes a Paco Montagut

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 2 de desembre de 2008:

El PSPV de Benissa ha contestat al líder del PSD, Paco Montagut, després que aquest regidor féra pública la sentència de l’Audiència Provincial que li donava la raó sobre la devolució de les aportacions econòmiques de l’Ajuntament que exigien els socialistes.

El PSPV no va demanar una disculpa a Montagut i als seus excompanys de partit, com exigia l’actual número 1 del PSD, sinó que va desmentir les paraules de Montagut i li va reiterar que torne uns diners que no són seus.

Segons Vicent Cabrera, l’Audiència no ha dictat cap sentència en què es declare que Paco Montagut no ha de tornar la subvenció que va cobrar “indegudament” de l’Ajuntament i que li corresponia al Grup Socialista, com ells van denunciar. Únicament, segons Cabrera, l’Audiència diu que els tribunals que han de fer-se càrrec d’aquesta denúncia són els administratius i no els civils.

El líder del PSPV va recordar que el motiu de la denúncia, en què es reclama a Montagut i als seus excompanys de grup 3.600 euros, es remunta a l’any 2003, quan al març d’aquell any van cobrar en nom del grup socialista la subvenció municipal assignada a tots els grups polítics. Segons, el PSPV van cobrar la subvenció a la bestreta i per a tot 2003, no obstant això, van agregar, l’endemà passat de cobrar aquesta assignació alguns dels integrants del grup municipal socialista, Paco Montagut i Mari Carmen Ripoll, van abandonar el PSPV i es van passar al Grup Mixt.

Els socialistes van assegurar que no demanaran disculpes i que el que ha de fer Paco Montagut és tornar els 3.600 euros, perquè atenent a l’Audiència Provincial tornaran a reclamar-li’ls davant els tribunals, ara per via administrativa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?