Política

Montagut no descarta un pacte amb el PP després de les eleccions

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 21 d’abril de 2007:

El CIBE-Bloc d’Isidor Mollà aposta pel canvi i ha confirmat que qui ha sigut el cap visible de la formació independent en tota la seua història no tornarà a repetir com a candidat a l’ajuntament de Benissa.

La coalició de nacionalistes i independents aposta pel militant nacionalista, Jaume Ortolà, perquè desbanque de l’ajuntament al popular Juan Bautista Roselló.

Després de la seua proclamació com a candidat, Ortolà, va dir sentir-se orgullós de representar el CIBE-Bloc “perquè hi ha una gran necessitat de renovació en la vida política de Benissa” ja que “és més que necessari un canvi de govern”.

El candidat a la batlia per aquesta coalició va apuntar que ha existit unanimitat en la decisió del seu partit perquè encapçale la candidatura i va afirmar que una de les línies bàsiques de la seua campanya electoral serà la d’aconseguir la “sostenibilitat del desenvolupament econòmic local”.

En aquest sentit va matisar, que “volem que el poble cresca i guanye diners però amb el treball ben fet”. Respecte a la llista Jaume Ortolà va avançar que “està redactada i hi ha una combinació entre la renovació i el manteniment dels regidors actuals de l’Ajuntament”. De fet, fonts properes a la coalició van indicar que Isidor Mollà és desplaçat al número dos i Xavi Tro al tres.

Montagut, al PSD

Després de l’última crisi interna que va viure el PSPV de Benissa en 2003, la bretxa existent entre la família socialista continua sense tancar-se i Paco Montagut, actual portaveu del PSI, va confirmar que concorrerà a les eleccions municipals, encara que sota les sigles del PSD.

Montagut va dir que s’ha renovat el 50% de la candidatura amb la finalitat d’aconseguir el màxim nombre de regidors.

El líder dels socialdemòcrates no va descartar repetir el pacte de govern amb el PP de Juan Bautista Roselló durant quatre anys més i així permetre a l’actual batle poder governar. A pesar que el candidat del PSD no va voler dir quina és la seua llista, se sap que l’exregidora socialista Mari Carmen Ripoll serà la número dos, a més de José Moreno o Manolita Ivars.

Per la seua banda, el PP, el liderarà Juan Bautista Roselló, seguit de Josefa Ivars, Francesc Estupiñá, Miquel Cabrera, Raquel Soliveres, José M. Serna, Josefa Llopis, Jorge Ivars, María Ángeles Moll, José Pineda, María Pilar López, Juan Pineda, Silvia Martínez, Silvia Pineda, Lorena Ivars i David Serra Cervera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?