Política

L’oposició força el PP a retirar una moció que acusa al Runar de mentir

El grup popular va sorprendre els partits de l’oposició en el ple celebrat dimarts passat amb una moció en què arremetia contra el col·lectiu ecologista El Runar per llançar afirmacions que són rotundament incorrectes i falses i danyen la imatge de Benissa podent implicar greus perjudicis per a dos sectors econòmics claus com són el turisme i la construcció”. No obstant això, PSOE, CIBE i PSI van advertir el batle, Juan Bautista Roselló, que el ple no era el fòrum més adequat per a rebatre informacions. “Per això l’ajuntament disposa d’un aparell que pot utilitzar quan vulga”, va comentar el portaveu del grup socialista, Vicent Cabrera. Fins i tot el portaveu de CIBE, Isidor Mollà, va acusar el PP de voler coactar la llibertat d’expressió. En la mateixa línia es van mostrar els dos edils del PSI. Els tres grups de l’oposició no van conèixer la moció fins la lectura en el ple.

Així, el batle va optar per la retirada de la moció, que si que va superar la urgència, però va manifestar que “la retire però demane al Runar que siga més seriós en les informacions que transmet als mitjans de comunicació” i va afegir que “és absolutament fals que es vagen a construir 25.758 habitatges segons el Pla General d’Ordenació Urbana”. Una xifra que aporten els ecologistes en l’informe que han preparat per a la visita dels eurodiputats de la UE. Referent a això, l’equip de govern va afirmar en la moció que són unes 3.724 “com a màxim” les cases que s’edificaran.

En el document, el PP avisa als mitjans de comunicació de la comarca de “la poca fiabilitat i de l’escassa serietat informativa que té El Runar més interessat a alarmar a la ciutadania fins i tot amb mentides que a practicar una veritable i sempre respectable denúncia ecologista”.

Així mateix, els populars també van exigir en la moció “una rectificació pública” de les informacions difoses pel col·lectiu El Runar que l’equip de govern del PP qualifica de “falses”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?