Política

Les joventuts socialistes de Benissa demanen la dimissió de la regidora de festes

Amb força. Les Joventuts Socialistes de Benissa s’han presentat en societat amb contundència i sense objeccions. Així ho va deixar clar el Secretari general de la formació, Ramon Ivars, que en l’acte va exigir la dimissió de la Regidora de festes, Raquel Soliveres, per unes declaracions en què, segons el socialista, “la regidora del PP va qualificar d’irresponsable la joventut de Benissa i que només pensen en ells”. No obstant això, Ivars va rebaixar el to crític en manifestar que “també hauria de demanar una disculpa pública a tots els joves del municipi”.

Però no només la Regidora de festes va ser el blanc dels cadells de Vicent Cabrera sinó que també va haver-hi declaracions per al responsable de Joventut, Miguel Cabrera, del qual les Joventuts Socialistes van criticar que “fa poc de treball pel sou que cobra” ja que segons Ramon Ivars “només es convoquen activitats durant les dates de Nadal”.

Crispació

Així mateix, les Joventuts Socialistes també van arremetre contra la “política de crispació” portada a terme pel batle, el popular Juan Bautista Roselló. A l’acte de presentació van assistir el Secretari comarcal del PSOE a la Marina Alta, Paco Carrió, el Portaveu del grup municipal, Vicent Cabrera, i el Secretari d’organització de Joventuts Socialistes a la comarca, David Devesa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?