Política

La canonització de Fra Humilde Soria i altres assumptes del ple

El batle va proposar donar suport a la petició de reiniciar la causa de canonització de Fra Humilde Soria Pons, un dels membres de la comunitat franciscana més recordats per la seua qualitat humana, cristiana i religiosa. Soria era natural d’Oliva però va passar molt de temps a Benissa i ací va morir, fa ara justament cent anys (el 26 de febrer de 1905). Tots els grups van votar afirmativament i així es comunicarà al ministre provincial de l’orde franciscana, José Antonio Jordà. Així mateix, també es va aprovar per unanimitat una altra moció de condemna de l’atemptat perpretat per la banda terrorista ETA diumenge en un hotel de Dénia.

Per un altra banda, es va donar llum verda a l’organització d’una campanya informativa sobre els continguts del projecte del tractat de la Constitució Europea i al reglament intern de la Unitat de Prevenció Comunitària. Així mateix, es va aprovar, amb els vots exclusius del PP, un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits -factures sense consignació pressupostària- de 475.000 euros. Esta mesura va ser criticada pels regidors de CIBE com un exemple “de la mala gestió de l’equip de govern”.

El portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, va demanar al batle que fera una queixa pública a Iberdrola pels talls de subministrament elèctric que s’han donat en la població. Roselló va dir que ho tenia en compte i, de fet, dilluns es reuneix amb el director de Producció de la zona d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?