Política

Juan Bautista Roselló podria ser diputat autonòmic per l’allau de corrupció al PP

Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació
Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, podria ser diputat autonòmic abans de 2015, data en què se celebraran les pròximes eleccions regionals, pel recent anunci del president valencià Alberto Fabra de cessar els diputats autonòmics imputats pels nombrosos casos de corrupció que afecten el Partit Popular Valencià.

Cal recordar que el Partit Popular a Alacant va traure l’any 2011 20 escons a les Corts dels 35 possibles a la circumscripció a Alacant i que el batle de Benissa figurava en la candidatura en la posició 31. No obstant això, els cessaments i dimissions que ja s’han produït de diputats afectats pels casos de corrupció han fet que ja es trobe en quarta posició a la reserva.

El fet que hi haja a hores d’ara encara 5 diputats per Alacant a les Corts imputats pels casos Brugal i Gürtel, entre ells el benisser David Serra, podria propiciar l’entrada del batle al parlament autonòmic si aquests canvien els seu status d’imputats a processats, condició suficient per a Fabra per al seu cessament. A Internet es pot consultar els canvis soferts per la candidatura a Alacant des de 2011.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?