Política

Es presenta el llibre “25 anys de democràcia a Benissa”

El llibre “25 anys de democràcia a Benissa” s’ha presentat davant els mitjans de comunicació prèviament a la presentació oficial a la societat que tindrà lloc aquest divendres 19 de gener a les 20.00 en el saló d’actes del Centre Cultural. Es tracta d’un llibre editat per l’Ajuntament de Benissa, escrit pel periodista local Miquel González, que ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Ángel García Català.

Segons ha comentat el batle de Benissa, es tracta d’un llibre el contingut del qual ha comptat amb el suport de totes les forces polítiques del poble, “és un llibre que ha nascut com la democràcia, fruit del consens”. Roselló ha destacat la qualitat en el contingut, fàcil i interessant de llegir, i en el disseny exterior que resulta veritablement atractiu.

A través de la crònica periodística, l’autor realitza un recorregut pels primers anys de la democràcia, recorrent a entrevistes amb els protagonistes, tant polítics com veïns que formen part del teixit social i que han contribuït a molts canvis en la societat benissera. Segons González, “he intentat que hi haja un equilibri entre el que passava a l’ajuntament i el que succeïa al poble”.

Quant a les fotografies, s’inclouen instantànies d’arxiu i també algunes realitzades recentment per García Català.

L’ajuntament de Benissa n’ha editat 1.000 exemplars. Qualsevol persona que ho sol·licite podrà recollir un llibre dirigint-se al gabinet de batlia de l’ajuntament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?