Política

El PSOE critica els 440.000 euros de despesa en sous de regidors i càrrecs de confiança

El Partit Socialista de Benissa reeditarà el butlletí informatiu Bèrnia amb la finalitat d’acostar als ciutadans les iniciatives del grup i les propostes de l’executiu local. El primer número, que eixirà al carrer dissabte que ve, té com a primer titular la crítica al cost que comporten per a l’Ajuntament els quatre regidors alliberats, les dues dedicacions exclusives i els onze assessors de l’equip de govern. Segons va denunciar el sotssecretari dels socialistes benissers, Miquel Crespo, “aquests sous costen al poble de Benissa 73 milions de pessetes, és a dir, 440.000 euros a l’any”.

Per a Crespo, “la frustració d’un nou govern que va impedir sobretot el PSD han tingut com a recompensa una dedicació exclusiva i el nomenament de dos càrrecs de confiança que componien la llista del PSD”. Segons les dades publicades en la revista, l’actual equip de govern ha duplicat el nombre d’assessors directes. A més, el butlletí fa un repàs a l’activitat del PSOE. També es ressenyen les “promeses incomplides del govern local com l’aparcament, el nou ajuntament o la seu de la policia autonòmica” i les inversions de la resta d’administracions.

Amb tot, el líder socialista, Vicent Cabrera, va manifestar que la intenció fonamental del projecte és “arribar a la ciutadania tant en forma de crítica com en propostes positives”. Els socialistes van assegurar que el 80% dels ciutadans de Benissa no té interés en la política però, amb la intenció de millorar la interactivitat amb els seus veïns, l’agrupació publicarà diversos llocs web.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?