Política

El PP de Benissa diu que arravassar-li la batlia seria un frau als veïns

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 31 de maig de 2007:

“Hem obtingut el recolzament de la ciutadania per a afrontar l’ajuntament en els pròxims quatre anys i així ha de ser si acatem les regles de la democràcia”. Aquestes han sigut les primeres declaracions de Juan Bautista Roselló, candidat a l’ajuntament del Partit Popular a Benissa, després de la cita amb les urnes del 27 de maig que van donar la victòria al seu partit i un total de huit regidors que formaran part de l’equip de govern a partir del 16 de juny.

Una paraules que cobren significat si es té en compte que la batlia depén de si finalment els partits en l’oposició (PSPV, CIBE-Bloc i PSD) subscriuen un pacte a quatre bandes i aconsegueixen arravassar l’ajuntament al batle en funcions, Juan Bautista Roselló.

La intenció del popular és governar amb la majoria simple de la qual gaudeix encara que s’ha mostrat obert a “parlar amb qui faça falta”, però a continuació ha matisat que “no crec que ens entenguem amb les formacions polítiques que busquen enfrontar el poble i fomentar la crispació”.

Apel·la a la sensatesa

Per al batle en funcions de Benissa “ha de regir la sensatesa entre les diferents formacions polítiques” del poble, ja que segons el seu parer seria un despropòsit “intentar desbancar el partit que ha guanyat les eleccions democràticament”. De fet, va insistir que aquesta formar d’actuar seria “sens dubte, un frau”.

Roselló va dir que l’única forma d’evitar que el seu equip revalide el govern és “conformant un quatripartit”, és a dir, segons va apuntar Roselló, mitjançant un pacte entre el Partit Socialista, el CIBE, el Bloc i el PSD, una qüestió que desembocaria, segons va manifestar el batle en funcions, “en una realitat molt negativa per al poble i els ciutadans”, va assegurar.

Roselló es va encarregar de recordar que el Partit Popular “ha guanyat per majoria a les Corts Valencianes i en la Diputació” pel que és imprescindible, va assegurar, la gestió del conjunt del seu grup municipal perquè els projectes s’executen amb la major rapidesa a Benissa ja que segons el seu parer que el PP governe al poble és una garantia.

La polèmica està servida ja que és el partit de Paco Montagut, el PSD, la formació política que decantaria la balança en cas que el PSPV i el CIBE-Bloc decidiren pactar, ja que des d’ambdues formacions polítiques han manifestat la voluntat de reunir-se i parlar sobre el futur equip de govern que tindrà Benissa.

Converses i pactes

De fet, el socialista, Vicent Cabrera va dir, la nit electoral, que els partits progressistes de Benissa han d’entaular conversa. Una opinió que comparteix, Jaume Ortolà, encara que segons ha comentat, Paco Montagut -cap de llista del Partit Social Demòcrata a Benissa, “encara ningú ha parlat amb mi” va dir.

Pel que fa al repartiment de regidories, el PSPV ha augmentat en dos regidors la seua representativitat a Benissa quedant el nombre de regidors en un total de cinc gràcies al 29,62% dels vots, l’equivalent a 1.411 electors.

Així doncs, els membres de la candidatura socialista que entraran a formar part en el nou equip de govern de Benissa són Vicent Cabrera, Toni Lorente, María Teresa Ivars, Juan Crespo i María Dolores Luna.

Pel que fa al CIBE-Bloc mantenen el mateix nombre de regidors que en l’anterior legislatura però amb canvis.

Jaume Ortolà, Isidor Mollà i Xavi Tro seran regidors gràcies als 829 vots obtinguts després de l’escrutini dels vots emesos a Benissa el 27 de maig, i David Ivars deixarà de ser regidor de la coalició que van signar independents i nacionalistes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?