Política

El CIBE-Bloc aposta per portar a terme un desenvolupament sostenible

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS l’11 de maig de 2007:

El CIBE-Bloc aposta per un desenvolupament sostenible a Benissa contrari a l’especulació amb el sòl que conforma un dels termes municipals més extensos del País Valencià. A més, el seu objectiu és revitalitzar els empresaris benissers que es dediquen al sector serveis perquè siguen ells els que executen les cases que es construïsquen a Benissa.

D’aquesta manera, el número dos de la candidatura, Isidor Molla va dir que “volem donar tranquil·litat a tot el teixit empresarial del poble” ja que segons va afirmar en aquest municipi existeixen més de 600 empreses que es dediquen a la construcció o serveis derivats. El CIBE-Bloc va dir que representen “un nou estil de governar” d’acord amb la concepció del disseny d’una ciutat. Per a Mollà, “no han de ser els especuladors els que vinguen ací a omplir-se les butxaques i dissenyen com volen el nostre poble”.

El nacionalista Xavi Tro va remarcar que el PP local amb “la mentida i la manipulació” els ha acusat d’estar en contra del progrés.

Tro va dir que “som conscients de què viu Benissa i els pobles d’al voltant” encara que va voler matisar que “nosaltres estem al costat dels xicotets empresaris” i va afegir que “no tenim cap interés a conèixer Cotino, Ortiz o Julio Iglesias”, en referència a les suposades amistats dels populars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?