Política

El batle de Benissa no es fixa sou a l’espera de ser diputat provincial

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, sap que tornarà a tindre responsabilitats a la Diputació d’Alacant i per això ha decidit no posar-se un sou municipal, per cobrar únicament de la corporació provincial.

Així es va posar de manifest durant la sessió celebrada el dimecres, en la qual es van repartir les delegacions i es van fixar els sous dels regidors. Segons van informar fonts municipals, els regidors, Arturo Poquet, Pepa Martí i Paco Montagut tindran dedicació exclusiva i percebran un salari de 34.039 euros anuals. Per la seua banda, Jorge Ivars, Gloria Ivars y Raquel Soliveres tindran dedicació parcial i un sou de 17.019 euros per any.

Des de l’oposició, el portaveu socialista Vicent Cabrera, va criticar que “hi havia massa dedicacions exclusives”. En la mateixa línia es va mostrar el portaveu del CIBE, Álvaro Mendoza, que va qualificar d’insuficient per reduir despeses “passar una dedicació completa a una parcial”.

Assignació a partits

No obstant això, el batle, Juan Bautista Roselló, va defensar la seua proposta perquè “garanteix una gestió més eficaç” de l’Ajuntament.

El ple va aprovar també recuperar les assignacions als grups municipals, de tal forma que els cinc partits amb presència a l’Ajuntament de Benissa tindran una quantitat fixa de 150 euros mensuals i un altres 50 euros al mes per cada regidor.

Una mesura que va ser lloada pel regidor del PSPV, Vicent Cabrera, que va felicitar l’equip de govern per recuperar-la i va apostar perquè hi haja un pacte entre tots els partits “perquè no es modifique en el futur”.

A més, l’Ajuntament comptarà amb 10 càrrecs de confiança, dos menys que en 2007.


Comentaris a la notícia

Bloc Benissa

Penjem ací el mateix comentari que hem penjat a la pàgina web del diari LAS PROVINCIAS:

No vegem en cap lloc de l'article les intervencions del portaveu del grup municipal BLOC de Benissa - Coalició Compromís, Xavi Tro i no entenem el perquè. Ha sigut un oblit de la persona que ha redactat la notícia?


Vicente Ibañez

Opine que les delegacions són necessàries i logicamente cal pagar-les. La discussió esta en si són moltes o poques. De la mateixa manera, l'oposició per a fer bé el seu treball, en correspondència al que s´assigna a l'equip de govern, també hauria de tindre una compensació econòmica major i sufient. Els 11 càrrecs de "confiança". Vaja, cal pagar-la. No son de confiança els centenars de treballadors de l'Ajuntament?. Confiança, que paraula mes estranya en estos temps.


Voleu deixar un comentari a la notícia?