Política

David Serra: “El PP sap estar a l’altura del que esperen els ciutadans”

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 26 de juny de 2007:

David Serra (Benissa, 1969) és un dels polítics valencians que combinen joventut i una llarga trajectòria política. Va ser diputat en la cinquena legislatura i després de quatre anys absent de l’hemicicle torna a ocupar un escó.

-Com afronta aquesta nova etapa?

-Amb la mateixa il·lusió que el primer dia que vaig entrar en 1999. És un repte poder desenvolupar un programa de govern al qual han donat suport els ciutadans.

-S’ha recuperat ja del disgust que li va donar Eduardo Zaplana en deixar-lo fora de les llistes en 2003?

-Mai vaig tindre la sensació que fóra un càstig. A més, aquests quatre anys he tingut la possibilitat de treballar en l’Executiu de Camps i m’han donat una experiència que em servirà ara a Les Corts.

-Què li ha semblat el ple d’aquest matí (per ahir)?

-Fantàstic. El president ha esbossat de forma clara quin és el seu projecte de futur i el grup parlamentari ha estat a l’altura. El PP ha respost al que els ciutadans esperen.

-És amic de Ricardo Costa, número 2 del PP. Ambdós van eixir de NN.GG. Què va aprendre d’aquesta etapa?

-Que la política està al servei dels ciutadans i significa compromís i renúncia permanent. Qui no estiga disposat a renunciar a certes coses no entén la vocació de servei.

-Confia en la intenció del PSPV de tendir la mà a Camps?

-Tant de bo ens trobem davant un PSPV del segle XXI, que veja la Comunitat en tota la seua potència i no siga un partit sense un missatge que interesse a la gent. Els socialistes, igual que el conjunt de l’esquerra de la Comunitat van deixar d’escoltar la societat fa molts anys.

-Què és el que més corre pressa per al nou Govern de Francisco Camps?

-Aplicar els 1.700 compromisos que vam adquirir davant la societat valenciana durant la campanya i el 27-M.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?