Política

Ciutadans reconstrueix la seua agrupació de Benissa amb David Ivars com a coordinador local

Ciudadanos Benissa
Ciudadanos Benissa

“Ciutadans (Cs) segueix creixent i consolidant la seua implantació a les comarques de les Marines, on hem registrat un creixement del 25% en l’afiliació en els últims sis mesos”. Així ho ha asseverat el coordinador de la formació en ambdues comarques, Alejandro Pérez, que ha confirmat que “mantenim una tendència d’expansió ininterrompuda als municipis de la Marina Alta i Baixa, com es demostra avui amb la constitució d’una nova agrupació a Benissa”.

La nova executiva local encapçalada per l’advocat David Ivars, que serà el nou coordinador local, ha estat presentada durant la Junta directiva del Comitè Territorial de Ciutadans (Cs) en les Marines celebrada a Benissa en la qual s’han tractat, a més, temes que afecten ambdues comarques. Ivars ha explicat que “el principal repte de Cs a Benissa és treballar per a tornar a situar el nostre municipi com a motor econòmic, afavorint mesures que contribuïsquen a fomentar el turisme sostenible i la competitivitat del teixit empresarial”.

Alejandro Pérez ha destacat el treball desenvolupat des de la Secretaria d’Organització que exerceix en ambdues comarques Teresa Ortiz “perquè Benissa forme part del projecte de Ciutadans, que segueix sumant suports a tota la província”.

D’aquesta manera, Ciutadans impulsa de nou el seu projecte al municipi de Benissa. Cal recordar que el 2015, Ciutadans va presentar com a candidat a l’exbatle, Isidor Mollà, que, amb la dimissió del llavors batle de Benissa del PP, Juan Bautista Roselló, va recolzar el candidat de Reiniciem Benissa, Abel Cardona, la qual cosa li va valdre l’expulsió. El partit li va ordenar que s’abstinguera perquè governara la llista més votada, el PP, amb 8 regidors. Ciutadans va obtindre un regidor. En l’actualitat, Mollà forma part del grup de no adscrits.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda l’11 de desembre de 2018 al diari electrònic Alicante Plaza.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?