Política

Abel Cardona i Belén Ivars no continuaran al capdavant de Reiniciem Benissa la pròxima legislatura

Belén Ivars i Abel Cardona
Belén Ivars i Abel Cardona

L’exbatle Abel Cardona i la regidora Belén Ivars no continuaran al capdavant de la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa. Així ho han anunciat hui en xarxes socials. Els dos compleixen així la limitació establerta en els estatuts de Reiniciem Benissa que fixa que les persones candidates només podran presentar-se un màxim de dos legislatures, és a dir, un total de huit anys, una clàusula que es va establir per a afavorir la regeneració democràtica.

Reiniciem Benissa va aconseguir obtindre tres regidors a les eleccions municipals de 2015, els dos esmentats i Fernando López Corsi, que va dimitir el 2020 per raons professionals. En 2017 la dimissió de l’exbatle Juan Bautista Roselló, del PP, i el suport d’Isidor Mollà, del CIBE, va fer que Abel Cardona arribara a l’alcaldia en un govern de coalició amb PSOE i Compromís. En les eleccions de 2019 la formació va millorar els seus resultats, obtenint 5 regidors; no obstant això, en aquell moment Isidor Mollà va recolzar al PP, el que va fer que retornara l’alcaldia.

Abel Cardona i Belén Ivars han indicat també que continuaran oferint el seu suport a les noves persones que encapçalen la formació i que seran triades en les primàries que se celebraran el pròxim 21 de gener.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?