Opinió

La política com a vocació, per José María Serna

José María Serna
José María Serna

Divendres passat, 10 de Juny de 2011, va expirar per a mi una etapa molt important de la meua vida, han arribat a la seua fi quatre anys de dedicació de servei públic a l’Ajuntament de Benissa. Durant aquest temps he pretès tornar-li amb el meu treball les infinites alegries que el meu municipi i els seus veïns em van brindar amb anterioritat.

Per a les persones que entenem la política com el mitjà pel qual pots millorar el teu entorn i ajudar els teus conciutadans, és un autèntic privilegi que un partit polític, el qual vas veure néixer i la ideologia del qual tens interioritzada genèticament, et brinde l’oportunitat de formar part del seu equip polític. Una vegada aquest projecte polític és confirmat a les urnes pels ciutadans, t’embarga una sensació indissoluble d’orgull i responsabilitat, ja que això significa que tindràs l’oportunitat de servir als teus conciutadans i al teu entorn més proper durant una legislatura.

Quatre anys han passat, després de moltes complicacions, de molts conflictes i lluites, però alhora amb infinites alegries i algun que altre èxit, però sobretot i abans de res, amb la consciència ben tranquil·la d’haver servit amb absoluta dedicació i transparència.

Servisquen doncs aquestes paraules per a agrair a tots i cadascun dels regidors que han format i formaran part de les corporacions locals, amb independència de la seua ideologia ja que a la immensa majoria ens mou la força que proporciona la intenció de millorar les coses. És cert que en massa ocasions diferim en l’aplicació de les diferents polítiques però creieu-me quan us dic que la classe política d’aquest municipi és d’una qualitat excepcional.

És innegable que l’homo politicus que un porta al seu interior mai abandonarà la política, ja que el polític de vocació té com a filosofia de vida fer el bé comú mitjançant la implementació de les polítiques en les quals creu.

El món dóna 1 volta cada 24 hores, una altra cada 365 dies i la política no difereix en excés de les realitats naturals.

Moltes gràcies i fins aviat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?