Natura

Extingit l’incendi forestal a la zona de Benimarraig de Benissa després de cremar uns 4.000 m2

La zona cremada a Benimarraig
La zona cremada a Benimarraig

L’incendi forestal que ha afectat aquest divendres la zona de Benimarraig, a Benissa, ha estat extingit passades les 19h, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers. La superfície cremada està al voltant dels 4.000 metres quadrats.

Les flames s’han detectat sobre les quatre de la vesprada i han posat en marxa el despatx automàtic ampliat de l’organisme provincial, que contempla el desplegament de les brigades i els mitjans aeris.

En el dispositiu han participat dos mitjans aeris de la Generalitat Valenciana assignats a la província d’Alacant, així com efectius de bombers de Benissa i Dénia i dos brigades de bombers forestals amb les seues respectives autobombes.

Un dels mitjans aeris s’ha retirat per l’evolució favorable de l’incendi, que ha sigut controlat cap a les 18h i extingit una hora més tard.

Les tasques d’extinció s’han complicat pel vent fort que bufa aquesta vesprada a la zona de Benimarraig. Els bombers han evitat que les flames arribaren un àrea limítrofa de densa massa forestal, així com a una altra on hi ha una casa. Les primeres estimacions de la superfície arrasada són d’uns 4.000 metres quadrats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?