Natura

Els Verds durà a les Corts el rebuig de Benissa als camps de golf

Representants del grup parlamentari Els Verds-L’Entesa van visitar ahir les partides rurals de Benissa en les quals la promotora Benissa Golf SL vol desenvolupar un complex turisticoresidencial de 4.700 habitatges, hotels i camps de golf.

La comitiva d’Els Verds va estar acompanyada de representants del grup ecologista El Runar i dels propietaris afectats pel pla urbanitzador.

La formació política es va comprometre a abonar les accions dels benissers contra el macroprojecte urbanístic, i a realitzar un seguiment del procés en les Corts Valencianes, a fi de garantir la paralització d’aquest pla.

Per la seua banda El Runar ha denunciat que l’empresa immobiliària Biosfera continua, a través de la seua pàgina web, oferint terrenys a Benissa qualificats com a urbanitzables i suposadament confrontants amb un camp de golf de 18 clots.

Els ecologistes reclamen al PP que es posicione clarament respecte a aquesta publicitat, denuncie l’empresa per estafa i tranquil·litze veïns i propietaris.

Els ecologistes han recordat que el proper dissabte, a les 19 hores, es realitzarà una manifestació per la protecció del patrimoni agrícola. La marxa eixirà des de la Plaça Jaume I.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?