Natura

Benissa va celebrar el Dia de la Muntanya Neta el passat diumenge

Les persones voluntàries al Forat de Bèrnia
Les persones voluntàries al Forat de Bèrnia

Organitzat per la Federació d’Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana (FEMECV), pel Club de Muntanya Margalló, amb el suport de l’Ajuntament, Benissa va viure un dia de voluntariat ambiental.

La jornada va començar a les 8h amb un desdejuni a les Cases de Bèrnia, des d’on els 35 participants van eixir per a fer a peu el PR-CV 7 (la típica volta a Bèrnia pel forat), recollint tots els residus que van veure. La concentració més gran de brutícia estava acumulada a la part del forat que mira a Altea, on les persones solen aturar-se a esmorzar, deixant residus que haurien d’endur-se, una regla de sentit comú que desgraciadament no tots practiquen.

Hi havia previsió de pluja, els participants es van banyar un poc, però no va semblar importar-los després d’haver retirat tota la brutícia que van poder.

Finalment, després de la tornada, vi d’honor i lliurament de premis: a les persones més joves, a les més majors, al Club més representat (CEM CORRESENDES DE XERESA) i, com a agraïment, al representant de l’Ajuntament de Benissa, Adrian Cabrera, Regidor d’Esports, i a la representant de la FEMECV, Mayka Maya Arques, qui dirigeix el Comité de
Muntanya i Sostenibilitat.

Aquesta activitat pretén conscienciar la gent i, especialment, promoure la preservació mediambiental.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?