Esports

El Club de Muntanya Margalló i l’Ajuntament de Senija organitzen la cursa de muntanya “El Camí dels Bandolers. Retroba’t amb el passat”

Cartell de la cursa "El Camí dels Bandolers"
Cartell de la cursa “El Camí dels Bandolers”

El Club de Muntanya Margalló i l’Ajuntament de Senija ultimen els preparatius per a una nova prova per muntanya “El Camí dels Bandolers. Retroba’t amb el passat”, que tindrà lloc el diumenge 19 de maig des de les 9.00h a Senija.

Els organitzadors destaquen que “oferint 2 modalitats, una competitiva de 22 km i una altra no competitiva de 14 km (dificultat mitjana), és un esdeveniment obert a totes les persones amants del món de la muntanya. Cal destacar el caràcter cultural d’aquesta ruta. El participant passarà per amagatalls naturals: Cova de la Garganta, Covatelles, Avenc del Mort. Grans paratges: La Font de la Mata, Barranc de Canela, la Basseta. Grans Masos: Casa dels Canel·la, Casa dels Xaparrundos, Corral de Llecinta, Cases dels Murterets al voltant de les quals girava gran part de l’economia local. 5 grans tossals: Tossal del Moro, Serrellars, Llecinta, la Creu i el de Costera. Tot enllaçat amb tota una sèrie de sendes, camins assegadors i camins reials”

Amb aquests elements, afegint samarreta commemorativa a tots els inscrits, dutxes al poliesportiu, paella gegant i música, fan que per només 12€ el participant puga passar un diumenge a Senija d’allò més interessant.

Es pot trobar més Informació i inscriure’s a la prova des del 6 d’abril en www.margallo-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?