Esports

El Grup de Muntanya Margalló publica el programa complet d’activitats “Disfruta Natura” 2012/2013

Programa d'activitats "Disfruta natura" 2012/2013
Programa d’activitats “Disfruta natura” 2012/2013

El Grup de Muntanya Margalló de Benissa va donar a conèixer recentment el programa complet d’activitats “Disfruta Natura” que començarà aquest diumenge 9 de desembre amb una excursió familiar pels voltants de l’embassament de Guadalest i conclourà al mes de juny de l’any que ve.

Per al mes de gener s’ha previst el dia 13 una activitat gratuïta de senderisme i espeleologia senzilla a Beniarbeig. A més, l’associació instal·larà el 19 i 20 de gener el tradicional rocòdrom durant la Fira i Porrat de Sant Antoni.

A febrer, hi haurà acampada i senderisme familiar, els dies 9 i 10, al Refugi de la Figuereta de Pego i a la Vall d’Ebo. A més, s’aprofitarà l’ocasió per a explicar als assistents consells teòrics i pràctics dels beneficis del senderisme a la salut física i mental.

El 23 de març arriba la segona edició d’una de les proves esportives amb més èxit dels últims temps a Benissa, La Perimetral, cursa de muntanya que es desenvoluparà pels termes de Benissa, Calp, Callosa d’En Sarrià, Xaló, Senija, Llíber i Gata de Gorgos.

Març acabarà amb una acampada familiar i senderisme, els dies 30 i 31 de març i 1 d’Abril, que tindrà lloc a Vall d’Alcalà i Vall de Gallinera.

El 12 de maig s’ha programat una nova activitat gratuïta de senderisme familiar a La Serrella i Quatretondeta on, a més, s’explicaran consells teòrics de protocol d’actuació en cas d’accident.

El cicle s’acomiadarà els dies 8 i 9 de juny a Bèrnia, amb una acampada popular gratuïta on hi haurà senderisme familiar, jocs per a tots i un gran fi de festa!

Les persones interessades a fer aquestes activitats hauran d’inscriure’s prèviament a la web www.margallo-benissa.es

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?