Esports

El Club de Muntanya Margalló obri les inscripcions per a l’activitat d’espeleologia a la Cova Bolumini

Cova de Bolumini a BeniarbeigEl Club de Muntanya Margalló de Benissa ha obert les inscripcions per a l’activitat gratuïta de senderisme i espeleologia a la Cova Bolumini de Bernabeig, en plena serra de Segària, que es durà a terme el diumenge 13 de gener. Es tracta de la primera activitat del programa familiar “Disfruta Natura” per a 2013, i la segona d’aquest cicle organitzat per amants de la natura i adreçat per a tota la família.

La primera part de l’activitat consistirà en practicar una mica de senderisme de poca dificultat fins apropar-se a la cova. Serà un recorregut lineal d’1km amb un desnivell de 300m i una durada aproximada de 40 minuts.

La segona part consistirà en fer espeleologia a la cova, amb una longitud de 750 metres i un desnivell de 30m, durant la qual es farà una explicació a nivell geològic de la formació de les coves i les seues formes.

Aquesta cavitat es troba recoberta per enormes estalactites i estalagmites, formant fins i tot columnes de fins a 10 metres d’altura i quasi un metre de diàmetre. D’altra banda les “banderes” parietals formen també un conjunt bigarrat d’extraordinària bellesa.

Des del Club de Muntanya Margalló recorden que és imprescindible per a tots els assistents dur llanterna o frontal, roba còmoda, botes de muntanya o calçat esportiu, aigua i esmorzar.

L’eixida serà a les 07.45h des del Bar Frau de de Benissa amb cotxes particulars.

Les persones interessades a inscriure’s han de fer-ho a la web  www.margallo-benissa.es. Tot i que l’activitat és gratuïta és obligatori fer la inscripció, la qual estarà oberta del 28 de desembre fins l’11 de gener.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?